Přirozeně bez lepku

Květáková polévka
Jediná cesta, jak do mě dostat květák v jiné než syrové podobě, je právě ve formě téhle polévky.
Více
Coleslaw
Legendární Coleslaw. Salát, který každý zná, ale né každý ho umí vyslovit.
Více
Domácí pomazánky
Budapešť mám ráda dodnes, jen si ji už nekupuji v Tescu u lahůdkového pultu, ale dělám si ji doma sama.
Více
Asijský teplý salát
Už je to nějaký pátek, co jsem propadla asijské kuchyni, a teprve teď jsem se odhodlala k tomu, si něco
Více
Salát s fenyklem a prosciuttem
Fenykl je úžasná bylinka. Ideální pokud jste nachlazení. Prosciutto a zrající sýr je zase zdrojem bílkovin.
Více
Novoroční čočka
Je to sice novoroční čočka, ale myslím, že si ji rádi uvaříte kdykoliv během roku. Luštěnin totiž není nikdy dost.
Více
Mandlové mléko
Mléčné výrobky. Poslední dobou hodně diskutované téma. Kravské mléko. Mělo by se konzumovat nebo nemělo?
Více
Lisabonský salát
Ze svých cest po Portugalsku jsem si přivezla nejen krásné zážitky a suvenýry, ale také inspiraci na tenhle recept. ​
Více
Risotto s pečenou dýní
Další variace na krémové italské risotto. Na jaře máme sezónu chřestu, na podzim zase dýně.
Více
Salát s chřestem a kozím sýrem
Jakmile se začne prolínat sezóna chřestu a jahod, dělám si tenhle lehký a jednoduchý salát každou středu, kdy na farmářkých
Více